Hadžićanke napustile meč u Mostaru

Premijer liga BiH za rukometašice

Hadžićanke napustile meč u Mostaru

Rukometašice Željezničara izrevoltirane odlukama sudija Gorana Ilića i Vedrana Alaksića iz Doboja napustile su današnju utakmicu 20. kola Premijer lige BiH.

Mostarke su bile bolje cijelim tokom meča. Imale su konstantnu prednost od dva do tri gola. Željo je izjednačio na 21:21, a potom su arbitri počeli donositi „čudne odluke“?!

U 54. minutu pri rezultatu 23:21 za domaće, Ilić i Aleksić dosudile su penal za Katarinu, te isključili Jasminu Muharemović.

Senad Muharemović, službeni predstavnik Željezničara vidno iznerviran povukao je ekipu sa parketa.
Poslije desetominutnog prekida i čekanja da se Hadžičanke vrate na teren sudije su u dogovoru sa delegatom označile kraj, prije kraja utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.