Hannover u derbiju kola bolji od Flensburga

Hannover u derbiju kola bolji od Flensburga

Adnan Beganović

U posljednjem susretu 22. Bundeslige rukometaši Hannovera su na domaćem terenu savladali favorizirani Flensburg (27:26).

Jedan od derbija 22. kola Bundeslige opravdao je očekivanja, a u veoma neizvjesnoj završnici Hannover je bio bolji od Flensburga (27:26).

Do pobjede su Hannover vodili Ševaljević sa osam, te Karason i Patrail sa po četiri pogotka, dok je Eggert sa 11 bio najefikasniji kod Flensburga.

Dodajmo da su jučer između ostalog u derbiju začelja Emsdetten i Balingen podijelili bodove (25:25), a naš reprezentativac Faruk Halilbegović tri puta je pogodio mrežu Balingena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.