HMRK Zrinjski otpočeo pripreme
Zdravko Medić vratio se na klupu Zrinjskog s kojim je prije dvije godine osvojio Kup Bosne i Hercegovine

Krajnji cilj za Plemiće je doigravanje

HMRK Zrinjski otpočeo pripreme

Rukometaši HMRK Zrinjski u ponedjeljak su se okupili u dvorani na Bijelom Brijegu gdje su otpočeli s pripremama za drugi dio sezone.

Plemići su se s nekoliko uvezanih pobjeda pred kraj polusezone primakli pozicijama koje vode u doigravanje za prvaka Bosne i Hercegovine. Podsjetimo, klub je nedavno na poziciju trenera vratio Zdravka Medića koji je s ovim klubom prije dvije godine ostvario najveći uspjeh u povijesti HMRK Zrinjskog osvojivši Kup Bosne i Hercegovine.

Mostarski rukometaši će pripreme uglavnom odrađivati u Mostaru gdje ih već 19.01.očekuje uzvratni susret osmine Kupa BiH protiv momčadi RK Maglaj, a manji dio Zrinjski će odraditi u Makarskoj gdje će odigrati par jakih pripremnih utakmica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi