Hrvatska bolja od Crne Gore u generalnoj probi pred EP

Pobjeda Hrvatske

Hrvatska bolja od Crne Gore u generalnoj probi pred EP

Edmir Škorić

Hrvatska rukometna reprezentacija slavila je sa 25:22 protiv Crne Gore u pripremnoj utakmici prije početka Evropskog prvenstva.

Hrvati 12. januara protiv Srbije igraju prvi meč na Evropskom prvenstvu, a u sklopu priprema danas su izabranici Line Červara dobili Crnu Goru sa 25:22.

Izuzetno dobra utakmica i jako naporna za Hrvate, koji na kraju ipak uspijevaju da dođu do pobjede. Hrvati su nakon pet minuta igre vodili 4:1, ali Crna Gora se brzo vraća.

Nakon pola sata igre bilo je 13:10 za Hrvatsku, ali Crna Gora se vraća na gol zaostatka u 44. minuti, mada je domaća selekcija uspjela doći na kraju do pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi