HŽRK Zrinjski krenuo s pripremama

Povratnice u elitni rang bh. rukometa

HŽRK Zrinjski krenuo s pripremama

U ponedjeljak je obavljena prozivka rukometašica HŽRK Zrinjski koje su se u protekloj sezoni nakon nekoliko godina izbivanja uspjele vratiti u Premijer ligu BiH.

Pripreme za predstojeću sezonu su krenule već u utorak, te su Plemkinje ušle u trenažni proces.
Trenerica Marijana Arapović podnijela je neopozivu ostavku na mjestu trenera HŽRK Zrinjski.

Marijana je, skupa s Tinom Biokšić preuzela seniorsku ekipu u kolovozu 2017.godine. Ove sezone su ih vratile u društvo najboljih, Premijer ligu. Trenerica Marijana navodi kako iz osobnih razloga nije u mogućnosti posvetiti se 100% rukometu, te iz poštovanja prema curama i klubu odstupa s mjesta trenera. Klub je dosadašnjoj trenerici zahvalio na posvećenosti u radu, te jooj poželio mnogo sreće u nastavku, kako na osobnom, tako i na poslovnom planu. Kroz Premijer ligu Plemkinje će voditi trenerica Tina Biokšić skupa s dosadašnjim voditeljom omladinskih pogona, Robertom Grgićem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi