Rukometašice Iskre počele sa pripremama: Akcenat na mlađim kategorijama

Aktivno u Stocu

Rukometašice Iskre počele sa pripremama: Akcenat na mlađim kategorijama

H. Zilić

OŽRK Iskra Stolac počeo je sa pripremama za novu sezonu.

Uprava kluba odlučila je da akcenat u novoj sezoni stavi na mlađe igračice tako da će u pogonu biti mlađe kadetkinje i pionirke.

Ekipa je već prijavila učešće na dva Međunarodna turnira u augustu na Ilidži i u Metkoviću u pomenutim kategorijama.

Pored navedenog, Iskra od jeseni kreće u rad sa kategorijom cicbanki, tačnije bit će upis za pomenutu kategoriju.

Iskra je u seniorskoj sezoni nastupala u Prvoj ligi FBiH, ali posljednjih godina klub je odlučio da ulaže u mlađe kategorije, što se ispostavilo kao dobar potez, obzirom da su prošle sezone pionirke bile i na završnici državnog prvenstva.

Pored navedenog, Stolac će u septembru biti i domaćin Hercegovina Kupa za pionirke, a o svim detaljima navijače i javnost obavijestili su na svojoj FB stranici.

Iskrice krenule sa pripremama . Nakon laganih treninga tokom mjeseca jula danas su mlađe kadetkinje imale prozivku a...

Posted by OZRK "Iskra" on Monday, August 2, 2021

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi