Ivana Mlakić van terena najmanje mjesec dana

Povrijedila šaku desne ruke

Ivana Mlakić van terena najmanje mjesec dana

Adnan Beganović

Rukometašice mostarskog Zrinjskog u prijateljskom susretu su poražene od Crvene zvezde (32:22), no to nije jedina loša vijest za navijače i simpatizere ovog kluba.

Naime, na pomenutom susretu poivrijedila se i najbolja igračica Plemkinja, Ivana Mlakić. Ova rukometašica povrijedila je šaku desne ruke i još uvijek se ne zna da li će biti spremna za početak proljetnog dijela prvenstva.

"Povrijedila sam šaku desne ruke, radi se o frakturi četvrte metakarpalne kosti. Odmah mi je stavljena longeta, koju ću nositi oko mjesec dana. Idem na treninge, ali s loptom ništa ne radim. Nadam se da ću biti spremna za početak proljetnog dijela prvenstva", za SportSport.ba je istakla najbolja igračica Zrinjskog, Ivana Mlakić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.