Ivanović: Bolji smo tim od Bosne

Derventa gostuje u Sarajevu

Ivanović: Bolji smo tim od Bosne

D. Vejo

Rukometaši Dervente će u okviru 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovati ekipi Bosne u Sarajevu.

U ovaj meč, Dervenćani ulaze nakon poraza od Vogošće na svom terenu rezultatom 26:30, te će tako predstojeći susret u Sarajevu biti odlična prilika da Zoran Dokić i njegovi izabranici poprave utisak.

Dervenćanima se treća pozicija u šampionatu klima, te u ovaj susret ulaze sa svega tri boda prednosti u odnosu na protivnika, što govori o tome da su obje ekipe kao imperativ ispred sebe stavile pobjedu.

"Kako mi, tako i Bosna imamo realne šanse za Ligu četiri. Smatram da ekipa koja trijumfuje sutra, ima više šansi za treće mjesto iako nakon toga ostaje još jedno kolo do kraja regularnog dijela prvenstva. Sve je moguće. Očekujemo jednu tešku utakmicu, ali mislim da smo bolji od njih te da iz Sarajeva možemo odnijeti sav plijen", zaključio je za Radio Derventa, rukometaš Nemanja Ivanović.

U posljednjem kolu Premijer lige BiH, Derventa će na svom parketu dočekati ekipu Borca iz Banja Luke, dok će Bosna otputovati u Doboj na noge Slogi.

Utakmica između Bosne i Dervente igra se sutra sa početkom od 19 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi