Ivica Obrvan novi trener RK Zagreb

Ivica Obrvan novi trener RK Zagreb

Adnan Beganović

Nakon što je jučer Nenad Kljajić otjeran sa klupe RK Zagreb danas su čelni ljuti hrvatskog kluba za njegovog nasljednika imenovali Ivicu Obrvana.

"Drago mi je da sam ovdje, došao sam sa čvrstom vizijom, koju ću marljivim radom pokušati realizirati- Zagreb je jedan od najorganiziranijih klubova na svijetu. Usvojit ću ono što je bilo dobro od prošlog trenera, ali i dodati neke novitete. Smatram da se svakoga može pobijediti i dat ću sve od sebe da igrače natjeram da tako razmišljaju", prenose hrvatski mediji Obrvanovu izjavu.

Obrvan je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Metković, Medveščak i Gorenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.