Razočarani Karačić ostao bez teksta: "To je to..."

Nakon poraza od Češke

Razočarani Karačić ostao bez teksta: "To je to..."

H. Zilić

Nakon poraza od Češke rezultatom 27:19  u drugom kolu Evropskog prvenstva, najiskusniji reprezentativac u našoj rukometnoj selekciji Ivan Karačić bio je vidno razočaran.

Popularni Ivo nije imao snage za izjavu, jednostavno dao je kratak komentar cijele situacije, a problem nisu samo porazi, nego i koronavirus, izostanci, povrede koji su zahvatili našu reprezentaciju i u svaku utakmicu ulazimo u drugačijem rosteru.

"Šta da kažem, puno problema nismo se s tim izborili. Protiv Španije ćemo igrati za obraz i to je to", rekao je kratko Karačić.

Top Komentari

celikze
Hvala ti za neke dobre utakmice ali postedi nas vise svog padanja zabijanja nerezonskih suteva itd.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi