Izviđač danas putuje u Sloveniju

Pred Skautima veliki broj utakmica

Izviđač danas putuje u Sloveniju

Adnan Beganović

Nakon što su okončali uvodni, a ujedno i najteži dio priprema, rukometaši Izviđača danas će krenuti put Slovenije gdje će boraviti do 30. avgusta i brusiti formu za predstojeću sezonu.

Na putovanju do Slovenije popularni Skauti zaustaviće se u Sisku gdje će im domaćin biti tamošnji prvoligaš, RK Siscia, sa kojim će večeras odigrati utakmicu, a za nedelju je planirana još jedna utakmica i to sa Moslavinom.

Nakon završetka ove dvije utakmice, rukometaši Izviđača u ponedeljak poslije ručka nastaviće put za Sloveniju, gdje ih očekuje još nekoliko pripremnih susreta i to sa Merkurom, Krkom, Slovanom, i Trimom, a posljednja dva dana boravka u Sloveniji rukometašeIzviđača očekuje nastup na turniru na kojem će odigrati još tri pripremna susreta.

Na kraju je veoma bitno spomenuti da su se popularni Skauti pojačali omladinskim reprezentativcem Crne Gore i bivšim igračem podgoričke Budućnosti, Igorom Radojevićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.