Još četiri Studenta odlaze iz Sarajeva

Sporazumni raskidi sa trojicom, jednom istekao ugovor

Još četiri Studenta odlaze iz Sarajeva

Adnan Beganović

Danijel Mesarić, Hrvoje Tojčić, Goran Gorenac i Danijel Arapović od danas nisu više članovi aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka RK Bosna.

Nakon što su prije nekoliko dana čelnici Studenata sporazumno raskinuli ugovore sa Lukom Rakovićem i Josipom Pažinom, danas je došlo do sporazumnog razlaza sa Mesarićem, Tojčićem i Gorencem.

S druge strane Arapoviću je istekao ugovor, a čelnici Studenata nemaju namjeru ponuditi mu novi.

"Sporazumno smo se razišli sa Gorencem, Mesarićem i Tojčićem, dok je Arapoviću istekao ugovor. Pomenutim igračima se zahvaljujemo na korektnoj saradnji i želimo im sve najbolje u nastavku karijere", za SportSport.ba je istakao generalni sekretar Studenata, Tarik Smajović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.