Još dvije vrlo važne karike propuštaju okupljanje reprezentacije

Rukometaši se okupljaju danas

Još dvije vrlo važne karike propuštaju okupljanje reprezentacije

A. Čaušević

Rukometaši BiH će se okupiti danas na Ilidži.

Prvog dana okupljanja neće biti treninga jer će uslijediti testiranja na koronavirus.

Prvi trening je zakazan za ponedjeljak i to nakon što stignu rezultati testova te će na taj način početi pripreme za utakmice s Njemačkom i Austrijom.

Selektor Bilal Šuman od ranije ne može računati na kapitena Mirsada Terzića, Dejana Malinovića, Dine Hamidovića, Marina Vegara i Marka Tarabochije.

U petak je postalo jasno da još dvije vrlo važne karike Marko Panić i Vladimir Vranješ također neće moći doći na okupljanje jer cijela ekipa Meshkov Bresta u karantinu.

Utakmica protiv Njemačke je na programu u četvrtak 5. novembra, dok će se susret protiv Austrije igrati tri dana kasnije.

Top Komentari

sport1
Prijavite ih sve kao pozitivne i odgodite ovu lakrdiju od kvalifikacija. Otkazano je vise od 10 utakmica neka odgode i nase. Njemcima je lako oni i u 2oj bundesligi imaju materijala za repku. Sportski pozdrav
4 0
user1583752673
Ovo nema smisla odigrat stvarno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi