Josip Valčić jedino pojačanje

Počele pripreme RK Zagreb

Josip Valčić jedino pojačanje

Rukometaši Zagreba počeli su pripreme za novu sezonu za sad samo jednim pojačanjem.

To je Josip Valčić koji se zapravo vratio u staro društvo gdje je i igrao prije odlaska u njemački Gummersbach sa kojim je prošle sezone osvojio Kup kupova. Marko Kopljar je i pored raznih špekulacija i dalje tu dok su se Zlatko Horvat i Ljubo Vukić u potpunosti oporavili od težih povrijeda.

Osovinu tima činiće i dalje Ivano Balić, Tonči Valčić, Manuel Štrlek, te golmanski tandem Šego i Pešić i pivoti Gal i Marić. Trener Obrvan ekipu prvo vodi na pripreme na Roglu, a Zagreb ove sezone uz Ligu prvaka i očekivana dva trofeja na domaćoj sceni očekuje i Regionalna SEHA liga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti