Juan Carlos Pastor nije krio razočarenje: Ova sezona je za mene prazna

Trener Pick Szegeda

Juan Carlos Pastor nije krio razočarenje: Ova sezona je za mene prazna

E. Oštraković

Trener Pick Szegeda, Juan Carlos Pastor, smatra da je ova sezone itekako prazna, iako će se odigrati doigravanje Lige prvaka.

Razlog njegove izjave je odluka da se otkažu ostale utakmice Lige prvaka, jer su izabrana četiri tima za doigravanje.

"Ova sezona je za mene prazna. Nema veze što se igra doigravanje, za mene je najvažnije zdravlje igrača i veliko je pitanje da li ćemo moći započeti narednu sezonu", rekao je Pastor, te je dodao:

"EHF gleda na svoje televizijske interese, kao i sponzorske interese, te je logično da smo razočarani što nismo imali sportsku priliku da se borimo za doigravanje", završio je trener Pick Szegeda.

Tako je ovaj španski trener jedan od rijetkih koji je u javnosti govorio o svom razočarenju oko poteza koji je uradio EHF.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti