Kadić: Banja Luka i Borac zaslužuju titulu

Poraz Konjuha od Borca

Kadić: Banja Luka i Borac zaslužuju titulu

D. Vejo

Sinoćnjim porazom u Banjaluci, ekipa Konjuha je izgubila i teoretkse šanse da podigne trofej namijenjen najboljem timu u Premijer ligi BiH.

Prema riječima gostiju iz Živinica, Velikan iz Gospodske odigrao je dosta borbeno i agresivno. Spasa kako smatraju, nije bilo.

"Čestitam Borcu na borbenosti i zasluženoj pobjedi. Jače ekipe od nas su u Banjaluci gore prolazile. Naš roster kakav je takav je, imamo ograničen broj igrača. Njihov najveći adut je trener Ratko Đurković. Grad Banja Luka i Borac zaslužuju titulu", izjavio je nakon susreta sa Borcem rukometaš Konjuha, Davor Kadić.

Rukometaši Konjuha sada se okreću posljednjem susretu ove sezone, a gdje će u subotu na svom parketu dočekati ekipu Izviđača koji se bori za titulu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi