Kadić: Očekujemo težak susret, ali nadam se pobjedi

3. kolo Prve lige Federacije BiH

Kadić: Očekujemo težak susret, ali nadam se pobjedi

E. Dindić

U okviru 3. Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine za rukometaše sutra u Mejdanu se igra veliki derbi između Slobode i Krivaje iz Zavidovića. Tim povodom organizovana je press-konferecnija a prisutnim novinarima obratili su se šef stručnog Slobode Mirza Bulić i kapiten ekipe Davor Kadić.

"Napravljena je jedna nova ekipa Slobode i novi ljudi su krenuli sve ovo od početka da rade. Konkurencija u klubu je žestoka i na slatkim mukama sam sutra koga izabrati za utakmicu. Sve je posvećeno u prethodnom periodu ovoj utakmici i tempirali smo formu za nju. Ja sam ubijeđen da ako mi budemo pravi, te odigramo kako znamo, očekujem sutra pobjedu. Svi igrači su na raspolaganju, oporavio se i Darko Ilić koji je bio povrijeđen. Želimo da Slobodu vratimo u Premijer ligu i ovo je samo jedna prepreka koja stoji na tom putu", rekao je Bulić.

Najbolji rukometaš Slobode i kapiten Davor Kadić rekao je da očekuje sutra tešku utakmicu.

"Većinu treninga i utakmica smo tempirali za sutrašnju utakmicu. Oni žele u Premijer ligu dok i mi iste ambicije imamo, očekujem zaista jedan dobar susret. Oni su dosta jaki, igraju rukomet na ivici incidenta, imali smo dobar skauting, znamo im dobre tačke, a i one slabije. Želimo sutra pobijediti sa što više razlike, jer sutra je samo prvo poluvrijeme imamo iduće polusezone uzvrat u Zavidovićima i oni će se gledati sutra svoju računicu", rekao je Kadić.

Utakmica između Slobode i Krivaje iz Zavidovića na rasporedu je sutra sa početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi