Kapić dogovorio nastavak saradnje sa Bosnom

Sjajni desni bek ostaje u Visokom

Kapić dogovorio nastavak saradnje sa Bosnom

Samir Mlaćo

I desno krilo Mirza Kapić potpisao je novi ugovor sa RK Bosna Visoko, pa će i on naredne sezone nositi dres kluba iz Visokog.

 Kapić je jučer sa predsjednikom Upravnog odbora Adnanom Delićem dogovorio nastavak saradnje. Radi se o sjajnom desnom krilu, ponajboljem u Premijer ligi BiH, koji je istakao da je sretan što ostaje u Visokom.

"Drago mi je da sam se dogovorio sa Bosnom. Stvarno se odlično osjećam u Visokom, prihvaćen sam fenomenalno i želim da pomognem klubu u ostvarenju ciljeva. Vjerujem da možemo još bolje nego prošle sezone", poručio je Kapić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi