Kapisoda: Potrebna nam je podrška navijača

Liga prvaka za rukometaše

Kapisoda: Potrebna nam je podrška navijača

Adnan Beganović

Rukometni klub Bosna BH Gas u okviru Lige prvaka sutra će sa početkom u 17 sati i 30 minuta u Zetri snage odmjeriti sa slovenačkim Velenjem, a kapiten popularnih Studenata, Petar Kapisoda, nada se da će on i njegovi saigrači sutra slaviti.

"U prvom susretu u Velenju bili smo na korak do pobjede. U tom susretu odigrali smo zaista dobro, ali nedostatak koncentracije u samom finišu koštao nas je trijumfa. Nakon ovog susreta imam osjećaj da smo ostali dužni i šefu i upravi kluba, a nadam se da ćemo im taj dug već sutra dvostruko vratiti", rekao je Kapisoda i dodao:

"Ukoliko ispunimo sve što prije susreta šef od nas bude tražio, onda možemo doći do pobjede. Gorenje je pretrpjelo velike igračke promjene, imalo je jedan težak period, no to nas ne smije zavaravati. Veoma bitno nam je da nas što veći broj naših navijača dođe podržati jer igrati pred polupraznom i punom dvoranom nije isto. Ponavljam, moramo ispoštovati sve šefove zamisli, dati sve od sebe i moslim da ćemo onda mi biti ti koji ćemo se nakon susreta radovati."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.