Karačić: Nije kako svima tako i nama
FOTO - EPA

Karačić: Nije kako svima tako i nama

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u Njemačkoj će duelom protiv domaće selekcije otvoriti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Naš nacionalni tim nalazi se u velikim problemima uoči otvaranja kvalifikacija. Korona virus desetkovao je bh. reprezentaciju, ali i pored toga iz Evropske rukometne federacije nisu udovoljili zahtjevu za odgađanjem susreta sa Njemačkom i Austrijom.

Samo 11 igrača otputovat će za Njemačku, a u našem taboru su razočarani odlukom Evcropske rukoemtne federacije.

"Iskreno ne znam šta da kažem. Sitacija je takva kakva jeste. Rekao bih kakva svima takva i nama, no i nije baš tako jer dosta utakmica je odgođeno", istakao je Ivan Karačić nakon današnjeg treninga, a uoči polaska u Njemačku.

"Nemamo dovoljno igrača, i ovo što imamo je van forme. Šta možemo očekivati? Kao i svaki put, odigrat ćemo borbeno, daćemo svoj maksimum, pa ćemo vidjeti šta će biti. Odigrati sto posto u Njemačkoj, pa protiv Austrije pokušati doći do pobjede", zaključio je bh. reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi