Karačić: Nećemo razočarati

U Skenderiju dolazi veliki Ciudad

Karačić: Nećemo razočarati

Adnan Beganović

U okviru 5. kola Lige prvaka za rukometaše (grupa D) večeras će u Velikoj dvorani "Mirza Delibašić" u KSC Skenderija naš prvak Bosna BH Gas dočekati slavni Ciudad Real.

Popularni Studenti u ovom susretu nemaju šta izgubiti. Ciudad je veliki favorit i svaki pristojan poraz za našeg predstavnika bio bi veliki uspjeh.

Toga su svjesni u redovima sarajevske momčadi, a Igor Karačić najavljuje bespoštednu borbu.

"Ne bih nikog izdvajao u španjolskoj momčadi. Igraju kolektivan rukomet i gotovo ih je nemoguće zaustaviti. Međutim, mi nećemo razočarati ni trenera, ni publiku. Želimo uzdignutih glava napustiti dvoranu. S druge strane, oni će morati na parketu pokazati svoj kvalitet. Očekujem veliku podršku s tribina, a gledaoci će sasvim sigurno imati šta vidjeti", rekao je Karačić.

Duel Bosne i Ciudada počinje u 19 sati, a ulaz je besplatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.