Kastratović preuzeo Sutjesku

Rival Bosne u SEHA ligi sa novim šefom

Kastratović preuzeo Sutjesku

Sutjeska iz Nikšića, protivnik Bosne BH Gas u SEHA ligi, ima novog trenera.

To je Zoran Kastratović, inače selektor Crne Gore, a dosadašnji trener Božidar Mušikić preuzeo je funkciju sportskog direktora i vodiće kadetsku ekipu. Kastratović je najveći uspjeh u trenerskoj karijeri ostvario 2008. kad je osvojio titulu sa ekipom Berana.

Sutjeska je u SEHA ligu ušla nakon odustajanja prvaka Mojkovca i po mnogim prognozama ima najslabiji tim od od svih 12 učesnika SEHA lige. Sutjeska je do sad tri puta igrala u Kupu EHF i jednom u KPK gdje su 2008. igrali u drugoj rundi. Ove sezone će i peti put za redom igrati u Evropi i to u EHF Kupu gdje im je protivnik kosovski predstavnik Kastrioti iz Ferizaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.