Katarina bolja od Kosače

Premijer liga za rukometašice

Katarina bolja od Kosače

Adnan Beganović

U okviru ženske rukometne Premijer lige sinoć je odigran posljednji susret 8. kola u kojem su u Mostaru snage odmjerile rukometašice Katarine i Kosače, a više razloga za slavlje na kraju su imale igračice Katarine koje su slavile s rezultatom 33:22.

Od samog početka susreta rukometašice Katarina su bile mnogo bolje i dobrom igrom u odbrani te laganim golovima iz kontri i polukontri iz minuta u minut su povećavale svoju prednost.

Konačam rezultat i pobjeda Katarine od 11 golova razlike (33:22) pravo je mjerilo odnosa snaga na parketu. Katarina se ovom pobjedom probila na 5. mjesto premijerligačke tabele, dok je Kosača porazom ostala na predposljednjem 10. mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.