Katarina,Borac, Mira i Ljubuški u polufinalu

Kup BiH za rukometašice

Katarina,Borac, Mira i Ljubuški u polufinalu

Adnan Beganović, foto: A. Balić

U završnici Kupa Bosne i Hercegovine za rukometašice igrat će banjalučki Borac, prijedorska Mira, mostarska Katarina i Ljubuški.

Banjalučki Borac je u revanš susretu četvrtfinala pred svojim navijačima remizirao sa Zrinjskim (31:31), no izabranice Radeta Unčanina su slavile u prvom susretu pa su se plasirale u polufinale.

Ilidža je na svom parketu savladala Katarinu (29:28) ali dalje idu rukometašice iz Mostara jer su u prvom susretiu slavile sa četiri gola razlike.

Rukometašice Ljubuškog u oba susreta su savladale Goražde, te su se tako zasluženo plasirale u polufinale, dok je Mira u završnicu prošla bez borbe jer je tuzlansko Jedinstvo odustalo od takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti