Kiel protiv Barcelone

Kiel protiv Barcelone

U Beču je danas obavljeno izvlačenje parova četvrtfinala rukometne Lige prvaka. Najzanimljiviji duel će odigrati Barcelona i Kiel, ali će "goriti" i na ostalim parketima.

Pored duela Kiela i Barcelone zanimljivo će biti i u duelu Flensburga i Ciudad Reala, ali neće ništa manje biti zanimljivo ni u ostalim duelima iako možda nisu toliko zvučni kao ova dva.

Chehovski Medvedi, ekipa koja je izbacila našu Bosnu, za protivnika u četvrtfinalu ima sjajni HSV Hamburg, dok će Montpellier put u polufinale tražiti preko Rhein Neckar Lowena.

Sastaju se:
HSV Hamburg - Čehovski medvedi
Rhein-Neckar Löwen - Montpellier
Flensburg-Handewitt - Ciudad Real
Barcelona - Kiel

Prve četvrtfinalne utakmice na rasporedu su od 20. do 24. aprila, a uzvratne od 27. aprila do 1. maja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.