Kljajić: Krivi su ćevapi

Studenti zadovoljni, Zagrebaši razočarani

Kljajić: Krivi su ćevapi

Adnan Beganović

"Krivi su ćevapi. Igrači su me molili da ih  pustim sat vremena na ćevape jer im je bilo dosadno. Dozvolio sam im, a oni su mi ovako vratili. Da su ostali sat i pol, ne bismo ni ovaj bod osvojili", šaljivo je rekao nakon susreta trener Zagreba Nenad Kljajić.

U okviru 2. kola Lige prvaka za rukometaše Bosna BH Gas i Zagreb su remizirali, a s obzirom da je hrvatski predstavnik u ovaj duel ušao kao apsolutni favorit, više razloga za zadovoljstvo ima naš predstavnik.

"Nisam zadovoljan. Potcijenili smo Bosnu i to nam se vratilo. Sve je u našim glavama. Igrači Bosne su pokazali više borbenosti i zbog toga su nagrađeni. Bili smo uvjereni u pobjedu, no šta je tu je. Mislim da su i sudije u posljednjih 15 minuta malo 'natezale' za domaćina", rekao je Kljajić.

U taboru našeg prvaka vlada veliko zadovoljstvo.

"Ostavili smo i posljednji atom snage na parketu i moralo nam se vratiti. Presretni smo, ali i pomalo žalosni zbog toga što ovakvu igru nismo pokazali u Rusiji, jer bismo tada slavili s najmanje deset razlike. Ovaj bod nam nogo znači", rekao je golman Studenata Sandro Uvodić.

"Mukotrpan rad mora doći na naplatu. Odigrali smo dosta borbeno i tehničke greške smo sveli na minimum. Ekipa koja je večeras igrala ima prosjek od 23 godine i pred njima je velika budućnost. Nadam se da će ovaj bod biti poziv ljubiteljima rukometa da nam u narednim susretima daju veliku podršku", rekao je pomoćni trener Bosne Danijel Riđić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.