Kljajić: Pokazali smo ko je gazda

Reakcije nakon večerašnjeg susreta

Kljajić: Pokazali smo ko je gazda

Adnan Beganović

Rukometaši Zagreba u večerašnjem susretu 7. kola LP očitali su lekciju Studentima, a odmah nakon susreta na press konferenciji trener hrvatske momčadi Nenad Kljajić rekao je da su njegovi izabranici gostima iz Sarajeva pokazali ko je gazda u kući.

"Drago mi je da su momci maksimalno napaljeni ušli u utakmicu, vratili smo dug za izgubljeno u Sarajevu, te smo gostima pokazali ko je gazda u kući. Na kraju je moglo biti i više golova razlike, no pružio sam priliku i mlađim igračima. Zadovoljan sam večerašnjom predstavom i mislim da smo na dobrom putu da igu još više popravimo", rekao je Kljajić, dok je asistent Irfana Smajlagića, Danijel Riđić rekao da su rukometaši našeg predstavnika imali pogrešan pristup, te da su dozvolili domaćinu da se brzo odljepi.

Kapiten Studenata Petar Kapisoda izjavio je:

"Zagreb nas je nadigrao u svim elementima rukometne igre. Bila je to demonstracija kvalitete i mislim da Zagreb ima realne izglede za prolaz među osam najboljih evropskih momčadi. Naši mladi igrači moraju shvatiti da kvaliteta nije bljesak, nego kontinuitet dobrih igara i mislim da mogu mnogo toga naučiti od mladij igrača Zagreba."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.