Konjuh nepobjediv: U Živinicama pao i Prijedor

Konjuh nepobjediv: U Živinicama pao i Prijedor

Adnan Beganović

Rukometaši Konjuha večeras su u Živinicama savladali Prijedor (31:27), te su se tako ponovo vratili na čelo premijerligaške tabele.

Konjuh je nastavio sa dobrim igrama, a seriju nepobjedivosti povećao je na jedanaest susreta. Zadnji put Konjuh je u prvenstvu poražen 16. novembra prošle godine u Goraždu.

U večerašnjem susretu gosti iz Prijedora su pružili dobar otpor favoriziranom Konjuhu, a pitanje pobjednika odlučeno je u drugom dijelu drugog poluvremena.

Kod Konjuha su najefikasniji bili Emir Rahimić sa 10, te Hariz Begić sa sedam golova, dok su sa po pet postignutih golova kod Prijedora najefikasniji bili Aleksandar Škorić, Dejan Prole i Momčilo Mandić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije