Korkarić: Igramo dobro, no ne smije biti opuštanja

Studenti na čelu tabele

Korkarić: Igramo dobro, no ne smije biti opuštanja

Adnan Beganović

Rukometaši sarajevske Bosne u 5. kolu Premijer lige u Čapljini su nadigrali istoimenu domaću ekipu (39:23), te su tako ostali na samom vrhu premijerligaške tabele.

Fenomenalnom igrom Studenti su slavili u Čapljini, te su tako opravdali ulogu favorita, a nakon još jedne pobjede trener trenutnog lidera Premijer lige Zuhdija Korkarić za SportSport.ba je izjavio:

"Dobro smo odigrali u Čapljini, na samom početku smo imali manjih problema, ali od 10. minute smo konce igre preuzeli u svoje ruke i na kraju smo zasluženo slavili. Priliku sam pružio svim igračima i mogu vam reći da sam zadovoljan sa onim što su prikazali".

Nakon pet kola Bosna se nalazi na samom vrhu tabele, a već u narednom kolu igrat će derbi susret s Konjuhom.

"Nema euforije, dobro smo radili na pripremama i to se sada osjeti. Nemamo povrijeđenih igrača i očekujem da nastavimo u istom ritmu. Pred nama je nekoliko značajnih susreta i nadam se da ćemo iz istih izaći kao pobjednici. Momci su vrhunski profesionalci i doista je uživanje raditi s njima. Ne bih sada već govorio o prvom mjestu ili tituli, ima još mnogo utakmica, ali ako nam se ukaže prilika, budite sigurni da ćemo je znati iskoristiti", zaključio je Korkarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti