Kosanović: Ovo je pobjeda cijelog tima, okrećemo se Čeliku

Golman RK Borac nakon Zrinjskog

Kosanović: Ovo je pobjeda cijelog tima, okrećemo se Čeliku

D. Vejo

Iskusni čuvar mreže Milan Kosanović ove je zime pojačao redove Rukometnog kluba Borac iz Banja Luke.

Upravo je Kosanović sinoć sjajno mijenjao prvog golmana crveno-plavih Damira Efendića u meču sa Zrinjskim, a gdje je zabilježio statistiku od velikih 13 odbrana, te je pored prvog strijelca susreta 19-godišnjeg Miloša Nježića (sedam pogodaka) vodio glavnu riječ na parketu.

"Odigrali smo fenomenalno prvo poluvrijeme. U drugom smo malo pali, gosti su se počeli vraćati u igru. Ja sam branio koliko sam mogao, te mislim kako je ovo trijumf cijelog tima. Atmosfera u dvorani bila je sjajna. Nikada nisam igrao u ovakvom ambijentu, ovo mi je prvi put da doživim tako nešto. Sada se spremamo za Čelik", kazao je golman RK Borac, Milan Kosanović.

U narednom kolu, Borac gostuje ekipi Čelika u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi