Lagan trijumf Čelika u Čapljini

Premijer liga, treće kolo

Lagan trijumf Čelika u Čapljini

U okviru trećeg kola rukometne Premier lige BiH rukometaši Čapljine poraženi su na domaćem terenu od ekipe Čelika rezultatom 33:24. 

Pomlađena ekipa trenera Dragana Sutona nije uspjela parirati rukometašima Čelika koji su od samog početka kontrolisali utakmicu, čemu svjedoči činjenica da je Čapljina prvi gol postigla tek u osmom minutu susreta.

Na poluvrijeme se otišlo sa šest golova prednosti za goste (17:11), dok je u drugom dijelu susreta zenički tim ubacio u veću brzinu i razliku povećao na čak devet pogodaka razlike (33:24).

U redovima Čapljine najbolji je bio Smiljan Kolovrat sa pet pogodaka, dok je goste predvodio odlični Davor Kadić sa 13 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.