Šola nakon katastrofe u Barceloni: Igrat ćemo brzi rukomet, to je moja vizija

Liga prvaka

Šola nakon katastrofe u Barceloni: Igrat ćemo brzi rukomet, to je moja vizija

A. Beganović

U okviru 4. kola Lige prvaka za rukometaše Barcelona je na domaćem terenu "razbila" Zagreb.

Slavila je Barcelona rezultatom 45:27, a do pobjede su špansku ekipu vodili Dika Mem sa osam, te Aleix Gomez Abello sa šest pogodaka.

S druge strane, kod Zagreba su najučinkovitiji bili Aleks Vlah sa pet, te Josip Božić-Pavletić i Luka Lovre Klarica sa po četiri pogotka.

Na klupi Zagreba u ovom meču debitovao je Vlado Šola, koji je nakon susreta izjavio:

"Pokušali smo igrati u brzom ritmu, bili smo hrabri. Doći ovdje i igrati brzi rukomet za mnoge ljude je vjerovatno samoubistvo, ali moja vizija je brzi rukomet. Bila je ovo moja prva utakmica i želim pokazati svojim igračima da ćemo ići u ovom smjeru".

Podsjetimo, Barcelona je na maksimalnom učinku nakon četiri kola, dok je Zagreb i dalje bez boda.

Top Komentari

user1583752673
Dobro ste krenuli
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi