Loke suspendovan devet mjeseci

Problemi za Zagreb

Loke suspendovan devet mjeseci

Adnan Beganović

Pivot Zagreba, Frank Loke, u narednih devet mjeseci neće moći igrati Ligu prvaka jer je Žalbena komisija EHF-a potvrdila ranije donešenu odluku.

Pivot Zagreba kažnjen je jer je u isto vrijeme potpisao ugovor sa hrvatskim klubom i sa Skjernom koji se zbog toga žalio EHF-u.

Loke je tada bio kažnjen suspenzijom, no ista je ubrzo ukinuta pa je mogao nastupati u Ligi prvaka u Zagrebovom dresu. Međutim, danas je ranije donešena odluka potvrđana, pa će Zagreb sasvim sigurno morati u kupovinu prije no što počne nastavak Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.