Luka Cindrić pred transferom života

Odlazi u Barcelonu

Luka Cindrić pred transferom života

E. Škorić

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić pred potpisom je za Barcelonu.

U Kielceu su pokušavali da zadrže Cindrića, no na kraju je jedan od najboljih rukometaša svijeta ipak blizu transfera u Barcelonu.

"U zadnjoj smo fazi pregovora. Ovaj vikend ćemo razgovarati s Barcelonom i vrlo vjerojatno ćemo zatvoriti pregovore. Postoje neke manje razlike, ali one neće utjecati na konačni rezultat pregovora. Postići ćemo sporazum. Luka je ovdje sretan, ali je odmalena htio igrati u Barceloni. Teško je odbaciti takvu ponudu, no imam osjećaj da će nam se Cindrić jednom vratiti", rekao je predsjednik Kielcea Bertus Servaas.

Cindrić je od 2018. godine u Poljskoj i ima ugovor do 2021. godine, a Barca će za njegove usluge platiti pola miliona eura. U Barceloni bi trebao da naslijedi legendarnog Raula Entrerriosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi