Marković: Forma ide uzlaznom linijom

Trener RK Borac

Marković: Forma ide uzlaznom linijom

D. Banović

Rukometaši Borca osvojili su turnir ''Banjaluka Kup 2010'', pošto su u utakmici posljednjeg kola pobjedili prvaka Makedonije, Vardar, rezultatom 27:23.

Na ovaj način Borac je najavio visoke domete u novoj sezoni. Trener Dragan Marković, kaže da je zadovoljan igrom i rezultatom svojih igrača.

"Ovaj turnir je pokazao da smo na pravom putu, mada još uvijek ne mogu da budem u potpunosti zadovoljan. Slabo igramo kad imamo igrača više, na terenu, a i naši bekovi su u pojedine utakmice na turniru ulazili prenervozno, tako da nisu mogli da prikažu ono što mogu. Ipak, forma nam ide uzlaznom linijom i sigurno je da ćemo vrhunac dočekati do početka novog šampoinata", kazao je za naš portal Marković, dodavši:

"Imamo velike ciljeve i ambicije i nadam se da ćemo ugroziti Bosnu koja je neprikosnovena u posljednjih nekoliko godina".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti