Marković: Kažnjeni zbog nezalaganja

Marković: Kažnjeni zbog nezalaganja

D. Banović

Rukometaši Borca nisu uspjeli da dođu do druge pobjede u SEHA rukometnoj ligi. Lovćen je sa minimlanih 31:30 došao do bodova, a treneru sastava iz Banje Luke je zadao nove glavobolje.

"Kad se borite na terenu i kad izgubite, onda vam poraz i ne padne tako teško, jer oni su sastavni dio sporta, ali kad izgubite bez borbe, e to je onda problem. Upravo tako smo mi ostali bez bodova u Crnoj Gori. Ne volim kad su protivnici borbeniji od mog tima, a takav je bio slučaj u Cetinju", rekao je trener Dragan Marković.

Kormilar najtrofejnijeg kluba u BiH zna gdje je ključ neupjeha njegovog tima.

"Lovćen je posebno u prvom poluvremenu pokazao mnogo više borbenosti, želje i htijenja i zato su na kraju i nagrađeni pobjedom. S druge stane mi smo kažnjeni, jer se nismo na pravi način suprostavili protivniku", rekao je trener rukometaša Borca Dragan Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti