Marković nije nezadovoljan remijerm

Nakon podijele bodova u Boriku

Marković nije nezadovoljan remijerm

Adnan Beganović

U okviru 10. kola Regionale rukometne lige Borac i Nexe su podijelili bodove (22:22). Naš predstavnik može žaliti zbog toga što nije osvojio puni plijen jer je u samu završnicu ušao sa dva gola viška (22:20).

Duel Borca i Nexea opravdao je očekivanja, a bosanskohercegovački selektor, koji vodi Borac, Dragan Marković, smatra da su se sinoć u Boriku sastale dvije najborbenije momčadi SEHA lige.

"Golmani su briljirali, s obje strane se igralo dosta srčano i mislim da su gledaoci u Boriku vidjeli dvije najborbenije momčadi u ligi. Nexe je po meni i dalje jedan od favorita za učešće na završnom turniru. Moji momci su u utakmicu ušli sa mnogo respekta, a u ključnim trenucima nam je nedostajao Trivundža", rekao je Marković i dodao:

"Da nam je neko prije početka utakmice ponudio bod sigurno bismo ga prihvatili. Međutim, ostaje žal jer smo imali dva gola viška, bili smo blizu pobjedi, no promašem sedmerac i kontranapad su nas koštali i zbog toga nisam zadovoljan".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.