Marković: Nismo se osramotili

Zagreb bolji od Borca

Marković: Nismo se osramotili

A. Beganović

Rukometaši banjalučkog Borca u 15. kolu Regionalne lige na gostovanju su poraženi od favoriziranog Zagreba (37:32). Izabranici Dragana Markovića pružili su dostojan otpor favoriziranom Zagrebu, većim dijelom prvog poluvremena bili su u prednosti, no na kraju su ipak poraženi.

"Nisam nezadovoljan, protiv jedne od najboljih ekipa u Regionalnoj ligi smo odigrali sasvim koretno. Imali smo mnogo problema sa povredama, nastupali smo u podmlađenom sastavu, ali i pored toga smo se dobro držali, pogotovo u prvom poluvremnu", istakao je trener Borca, Dragan Marković.

"Zagreb je u drugom poluvremnu bio bolji i na kraju je zasluženo slavio, a ja vjerujujem da ćemo u narednim susretima igrati još bolje i uvjeren sam da ćemo uvećati naš bodovni saldo jer se sastajemo sa objektivno slabijim protivnicima nego što je Zagreb", dodao je Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.