Marković: Rad se mora isplatiti

Nakon velike pobjede u Prešovu

Marković: Rad se mora isplatiti

Adnan Beganović

Veliku pobjedu ostvarili su rukometaši Borca iz Banja Luke u 11. kolu SEHA Lige. Naime, izabranici Dragana Markovića nadigrali su favorizirani Tatran (35:31), te su tako napravili jedno od najvećih iznenađenja dosadašnjeg dijela SEHA lige.

Dan uoči duela u Prešovu trener Borca, Dragan Marković, najavljivao je trijumf svojih izabranika. Malo ko je ozbiljno shvatao njegove najave, no na kraju se ispostavilo da iste nisu bile bez pokrića.

"Znao sam da je pred nama okršaj iz kojeg možemo izaći kao pobjednici. Očekivao sam izjenačenu borbu do samog kraja i naravno našu pobjedu", iz Slovačke za SportSport.ba govori Dragan Marković.

Trenr Borca u razgovoru za naš portal ističe da ova pobjeda nije slučajna, te da su njegovu izabranici u posljednjih nekoliko utakmica pružili jako dobre partije.

"Mislim da uspjeh protiv Tatrana nije slučajan. I u Skoplju smo odigrali odlično, a sinoć smo dominirali tokom svih 60 minuta i na kraju smo sasvim zasluženo slavili", rekao je Marković i dodao:

"Malo nam se i sreća vratila. Nakon minimalnih poraza od Lovćena i Bosne, te remija sa Nexeom, gdje i nije bila naš saveznik, sinoć je i ona bila na našoj strani. U svakom slučaju rad se isplatio, a očekujem u nastavku sezone još bolje partije mojih izabranika."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.