Marković zadovoljan rezultatom, ne i igrom

RK Borac

Marković zadovoljan rezultatom, ne i igrom

D. Banović

Rukometaši Borca novu sezonu su otvorili pobjedom na neugodnom gostovanju u Dobiju. Iako je savladan ljuti rival Sloga rezultatom 33:27 trener ekipe iz Banjaluke, Nenad Marković nije zadovoljan igrom svog tima.

''Mi smo zasluženo osvojili tri boda, ali nismo utakmicu u Doboju odigrali na željenom nivou. Sloga je bila pod imperativom pobjede u ovom susretu i to se sigurno odrazilo na njihovu igru. Takođe ni njihov najbolji igrač Nikola Dokić nije u formi, tako da su to sve uzroci njihove slabe igre", rekao je trener Borca Nenad Marković.

Strateg dobojske Sloge Zoran Dokić nije štedio riječi kritike na račun svoje momčadi. ''Derbi protiv Borca smo odigrali kukavički i zato smo izgubili meč. Trebalo je da pobjedimo, a pustili smo Borcu da nas savlada. Katastrofalno smo odigrali u odbrani i to je ključ našeg neuspjeha. Saslabom odbranom ne možete pobjediti ni daleko slabiji sastav od moćnog Borca", kazao je Zoran Dokić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti