Mateo Hrvatin potpisao za RK Zagreb CO

Mateo Hrvatin potpisao za RK Zagreb CO

Adnan Beganović

Lijevo krilo hrvatske rukometne reprezentacije, Mateo Hrvatin, napustio je RK Zamet i pridružio se najboljem hrvatskom rukometnom klubu, Zagreb CO. 

Nakon što mu je Lino Červar, na iznenađenje mnogih relevantnih rukometnih stručnjaka, ukazao povjerenje u dresu reprezentacije, selektor i aktualni trener Zagreba doveo je Hrvatina i u svoj klub.

Mateo Hrvatin je potpisao ugovor na godinu i pol, a u Zagreb CO doveden je kao zamjena za povrijeđenog Manuela Štrleka.

Potpisom za Zagreb CO, Hrvatin je nastavio trend odlazaka velikih Riječana u najbolji hrvatski klub. Prije njega iz riječkog Zameta u redove Zagreb CO otišli su Alvaro Načinović, Valter Matošević, Mirza Džomba i Renato Sulić.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.