Međić karijeru nastavlja u RK Sloga iz Doboja

Međić karijeru nastavlja u RK Sloga iz Doboja

Adnan Beganović

Dojučerašnji kapiten aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, RK Bosna, Tarik Međić, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u RK Sloga iz Doboja.

Bosanskohercegovački reprezentativac i dojučerašnji kapiten sarajevskih Studenata, Tarik Međić, u narednih pola godine igrat će Doboju, što je potvrdio i za naš portal.

"Sve sam dogovorio sa čelnicima premijerligaša iz Doboja. U naredne pola godine nosit ću dres tog kluba i nadam se da ću pomoći Dobojlijama kako bi ostvarili svoje ambicije", za SportSport.ba je istakao Tarik Međić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.