Melsungen se nakon tri kola zahvalio na saradnji slavnom islandskom stručnjaku

Gudmundssonu otkaz

Melsungen se nakon tri kola zahvalio na saradnji slavnom islandskom stručnjaku

A. Beganović

Proslavljeni islandski rukometni stručnjak, Gudmundur Gudmundsson, nije više trener njemačkog Melsungena.

Nakon lošeg otvaranja sezone, te osvojenog boda u tri kola, čelnici Melsungena su se odlučili zahvaliti na saradnji proslavljenom islandskom stručnjaku.

Kap koja je prelila čašu je ubjedljiv poraz od Fuchse Berlina na domaćem terenu (33:25), a uskoro će biti poznato i ko će naslijediti Gudmundssona.

Najbliže klupi Melsungena, čije ambicije su borba za Ligu prvaka, je švedski stručnjak Robert Hedin.

Podsjetimo, Gudmundur Gudmundsson je u Melsungen stigao tokom prošle sezone, a u dosad uspješnoj karijeri između ostalog je sa Danskom 2016. godine osvojio olimpijsko zlato. Sa Islandom je osam godina prije osvojio srebrenu medalju na OI, a 2010. bronzanu na EP.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi