Mijatović: Biti ćemo spremni za nastavak prvenstva

Rukometaš Borca

Mijatović: Biti ćemo spremni za nastavak prvenstva

D. Vejo

Ratko Đurković obavio je prozivku i već krenuo sa intenzivnim treninzima.

Jak ritam nametnuo je Crnogorac Velikanu iz Gospodske, kako bi što spremniji ušli u predstojeće izazove. Nakon prvog dijela sezone, crveno-plavi su završili na drugoj poziciji na tabeli sa 30 osvojenih bodova, četiri manje od prvoplasirane Vogošće.

Jedan od najmlađih u timu crnogorskog stručnjaka, ali i od hrabrijih igrača koji se ne boji utakmica, jeste Srđan Mijatović koji je ujedno i mladi reprezentativac Srbije. Sjajne partije nisu prošle nezapaženo od strane mnogobrojne publike koja je njegovim saigračima i njemu davala vjetar u leđa tokom utakmica.

U klub su stigla i dva nova pojačanja Mihailo Stošljević i Milan Kosanović, o njima ali i o samim pripremama pričao je upravo mladi rukometaš.

"Za sada ide sve dobro. Imamo dva treninga dnevno do subote, od tada ćemo jedan. Biti ćemo spremni za početak prvenstva. Nova pojačanja, to su izuzetno dobri momci koji pokazuju želju za radom. Uklapaju se dobro i smatram da će nam pomoći u ostvarenju dobrih rezultata. Svi se trudimo da im pomognemo koliko možemo", rekao je za SportSport.ba rukometaš Borca, Srđan Mijatović.

Naredni meč za bodove, Borac će igrati protiv Maglaja u gostima, a isti je zakazan za treći februar od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi