Milosavljević napustio Bosnu

Odlično krilo više nije član bh. prvaka

Milosavljević napustio Bosnu

Žikica Milosavljević više nije član bh. prvaka Bosne BH Gas. Milosavljević i Bosna su se sporazumno razišli, pa sjajno desno krilo može tražiti novi klub.

Milosavljević je u Bosnu stigao prošlog ljeta, a na turniru u Doboju je doživio tešku povredu zbog koje nije igrao posljednjih nekoliko mjeseci.

"Milosavljević je bio dosta korektan prema nama. Imao je tešku povredu zbog koje nije dugo igrao i odlučili smo sporazumno raskinuti ugovor. Želimo mu sve najbolje", rekao je direktor RK Bosna BH Gas Kenan Magoda za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.