Nastavlja se bura u bh. rukometu: "Neka se posveti svom klubu i prestane biti kukavica"

Borba za opstanak će biti paklena

Nastavlja se bura u bh. rukometu: "Neka se posveti svom klubu i prestane biti kukavica"

H. Zilić

Kako se bliži finiš sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, atmosfera je sve usijanija.

Posebno će biti zanimljiva borba za opstanak, a počele su već da se prebacuju i loptice van terena.

MRK Sloga je jedan od klubova koji će se boriti za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a među glavnim kandidatima bit će im komšijska Iskra iz Bugojna.

Tim iz Gornjeg Vakufa prozvao je prvog čovjeka Iskre, gospodina Asima Šahmana za kojeg smatraju da se bavi radnjama van terena sve kako bi Iskra ostala u ligi, a tako Slogu dovela u nezgodnu situaciju.

"Nakon silnih poziva prema službenim licima od utakmice protiv Leotara, isti recept se nastavio i prema današnjem protivniku kao i službenim licima, komesaru PLBiH od strane člana UO RSBiH i vlasnika RK Iskra Bugojno Asima Šahmana, a sve u cilju kako bi se rukometni klub Sloga na sve moguće načine udaljio iz Premier Lige BiH.

Još jednom pozvat ćemo Asima Šahmana da se posveti svome klubu, da prestane sa nečasnim radnjama i da prestane biti kukavica , da konačno jednom pošteno izbori opstanak na terenu, a ne kroz ucjene, propozicije, mešetarenje i zakulisane radnje na kojima je htjeli to neki priznati ili ne doktorirao i stekao zvanje "doktora za lopovluke".

Pozivamo RSBiH da se uključi u rješavanje problema koji iz dana u dan postaju sve veći i bezobrazniji.

Našim sportskim prijateljima iz Banja Luke želimo dobrodošlicu kao i službenim licima (osim Sušića ,Hrtića i Rašića koji ovdje nisu više dobro došli) neka na terenu pobjedi bolji

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Svi u dvoranu !" stoji u saopštenju MRK Sloga koji večeras igra duel protiv lidera Borca iz Banja Luke.

Nakon silnih poziva prema službenim licima od utakmice protiv Leotara ,isti recept se nastavio i prema današnjem...

Posted by MRK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje on Wednesday, April 20, 2022

Top Komentari

Brazuka
Kriminalac koji pere arapske pare. Dokazani ološ prevario i "svoje" u Bugojnu odveo reprezentaciju u Tuzlu
2 3
DamirS
Dokazani lopov i mešetar BH rukometa.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije