Muhamed Toromanović daje lekcije na Prvom CPU kampu Cazin

Zajednički projekat muškog i ženskog kluba

Muhamed Toromanović daje lekcije na Prvom CPU kampu Cazin

Predstojećeg vikenda u dvorani Medrese Džemaludin Čaušević u Cazinu bit će održavan Prvi rukometni CPU kamp Cazin. Riječ je o zajedničkom projektu muškog i ženskog rukometnog kluba Krajina Cazin.

Ovo je prvi put da se jedan ovakav projekat realizira u Cazinu, u kojem će polaznici škole rukometa muškog i ženskog rukometnog kluba, učesnici Omladinske rukometne lige Grad Cazin, imati priliku trenirati na vrhunskom nivou.

Na Kampu sa cazinskim rukometašima će raditi proslavljeni cazinski rukometaš, kapiten rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Muhamed Toromanović i doselektor ženske juniorske rukometne reprezentacije koja je prošlog vikenda osvojila IHF/EHF Women's Trophy 2018, Vladimir Suvajac.

Ovo će biti odlična prilika cazinskim rukometašima i rukometašicama da kroz zabavu i druženje usvoje nova rukometna znanja i vještine koja će im itekako dobro doći u njihovom daljnjem rukometnom razvoju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi