Natek i Žvižej zrače optimizmom

Liga prvaka za rukometaše

Natek i Žvižej zrače optimizmom

Adnan Beganović

U okviru LP Bosna BH Gas i Gorenje danas će i Zetri igrati "utakmicu sezone" jer koja od ove dvije momčadi pobjedi biće samo mali korak do prolaska u osminu finala ovog eminentnog takmičenja, a rukometaši Gorenja u današnjem meču najavljujU trijumf.

"Nisam igrao posljednji prvenstveni susret i to mi ne ide na ruku, no u posljednje vrijeme normalno sam trenirao i spreman sam za Bosnu. U našim redovima vlada dobra atmosfera i veliki optimizam pred ovaj susret. U prvoj utakmici dobro smo se namučili da bi pobijedili tako da će sasvim sigurno danas biti neizvjesno, no nadam se najboljem", rekao je Miha Žvižej, dok je Jure Natek naglasio:

"Odigrali smo sjajno zadnja dva prvenstvena susreta, no uz dužno poštovanje našim protivnicima u ligi, mogu slobodno reći da tek sada sljede prave utkmice u kojima ćemo morati iz sebe izvući ono najbolje kako bismo slavili. U Sarajevo smo došli sa velikom dozom optimizma, ali i respekta prema domaćinu. Pokazali smo da smo i nakon promjena u klubu jako kvalitena momčad, no da smo bolji od Bosne to moramo pokazati na parketu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije