"Ne znam da li ćemo igrati SEHA ligu"

Predsjednik Crvene zvezde

"Ne znam da li ćemo igrati SEHA ligu"

Adnan Beganović

Za nekih desetak dana trebalo bi početi prvo izdanje Regionalne lige za rukometaše, no postoji velika mogućnost da u istom ne budu nastupali Partizan i Crvena zvezda.

Naime, srbijanski mediji pišu da bi zbog neusklađenosti sa domaćim takmičenjem, prevelikog broja mečeva u mjesec dana, te finansijskog aspekta Partizan i Zvezda mogli odustati od regionalnog takmičenja.

"Nismo još uvek donijeli odluku. Imali smo Upravni odbor, ali nismo definisali te stvari. Neke stvari koje su trebalo da budu definisane, nisu utanačene. Prije svega Savez, koji nije uskladio funkcionisanje naše i regionalne lige. Nisu definisana TV prava. Da se dogodi situacija da jedino mi nemamo televizijske prenose jednog od najtrofejnijih sportova", rekao je za srbijanske medije predsjednik Zvezde Nenad Peruničić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.