Nedžad Mašić novi trener ŽRK Hadžići

Ozvaničena saradnja

Nedžad Mašić novi trener ŽRK Hadžići

E. Čaušević

ŽRK Hadžići objavio je danas da je ovaj tim dobio novog trenera, a to je Nedžad Mašić.

Rukometašice Hadžića za mjesec dana nastavljaju prvenstvo u Premijer ligi utakmicom protiv Krivaje na domaćem terenu. Ovaj tim će s klupe predvoditi novi trener Nedžad Mašić koji je danas zvanično predstavljen.

Mašić je s ovim klubom dogovorio saradnju do kraja naredne sezone. On će voditi seniorski tim, ali će također raditi i u omladinskim kategorijama kako bi prenio svoje veliko iskustvo.

Čelnici ovog tima su poručili da su odavno željeli dovesti Mašića na klupu Hadžića, te da su to konalno uspjeli nakon što je on napustio ekipu Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi